Rss Feed
  1. Urban Outfitters

    štvrtok 14. mája 2009

    Západne scestovaným nemusím Mestských Obliekačov predstavovať, ale ak ste na nich náhodou ešte nenarazili, je načase zaradiť sa k fanklubu. Pozoruhodný, inteligentný štýl oblečenia z Urbanu rozoznáte na sto honov – nikdy nejde bezhlavo s prúdom. Má úplne vlastný prúd, tvorený nápadmi pravdepodobne ľahko intoxikovaných jedincov.
    V zvyčajne dvojposchodových rozmerných obchodoch sa lákavo vlnia newyork-chic šatičky, blúzky, tričká s ujetou potlačou, podivné nohavice a pletené svetre, svojské topánky a zaujímavé kabelky. Dievčensky-divné; niečo ako zasnená groupie plus dezertérka z mormónskej komúny. Bizarné farby, čipka na nečakanom mieste, kde-tu obrázok gorily alebo veveričky. Pevné materiály, ktoré vydržia celodenné mesto.
    O niečo drahšia je sekcia handier od neznámych návrhárov. Milujem aj atypický nábytok a bytové doplnky a v pánskom oddelení budíky, cédečká a prezeracie knihy o street arte a chľaste. Dajte si dosť času na darčeky – medzi vtipným, ale naničhodným balastom nájdete skutočné poklady (ako napríklad celosvetovo univerzálny obrázkový slovník, ktorého som už rozdala celé stohy).

    Najsuper: veľmi, veľmi, veľmi cool bundičky, bytové dekorácie a peňaženky. A šibnuté vzorkované gaťky.

    Zloba: občas ma zaskočia ceny – nie sú úplne nehorázne, ale nútia ma zauvažovať. Veľmi, veľmi zriedkavé zľavy.

    Urban Outfitters – v USA, Kanade a Británii, napríklad na londýnskej Oxford Street.

  2. 0 komentárov:

    Zverejnenie komentára