Rss Feed
  1. Cellarrich

    štvrtok 14. mája 2009

    Ak ste sa niekedy pokúšali kúpiť frajerke niečo na seba, možno patríte k 99 percentám mužov, ktorí nie sú práve obdarovávací géniovia. Pretože i keď sa vám zdá, že milovanú bytosť dosť dobre poznáte, pravdepodobnosť, že jej kúpite niečo, čo sa jej bude naozaj páčiť, sa nebezpečne blíži k nule. Zbytočne počúvate, čo drahá hovorí – pozrite sa, či ten váš namakaný darček skutočne aj nosí.
    Celkom inak to môže vyzerať, ak sa vyberiete do malého butičku Cellarrich na Haarlemmerdijku. Na čokoľvek siahnete (kľudne aj so zavretými očami), to poteší srdce márnivej ženy spôsobom nevýslovným. Kabelky a topánky od Vivienne Westwood, čarovné peňaženky, strieborné náušnice a tašky rôznych veľkostí – všetko z módneho marazmu dovysoka vytŕčajúce, efektne naaranžované a – teraz zadržte dych – cenovo kompletne humánne! Najviac tovaru tvoria taštičky práve značky Cellarrich; sviežeho brandu vedeného štyrmi mladými holandskými módnymi návrhármi.

    Najsuper: mám vyhliadnutú fialovú peňaženku, oblá a zamatovo hladivá, so staromódnym patentovým zapínaním. Na zabitie.

    Cellarrich, Haarlemmerdijk 98, Amsterdam

  2. 1 komentárov:

    1. ayya povedal(a)...

      podla fotky odhadujem: aj zamky na bajky tam predavaju? alebo ho treba nevyhnutne nosit so sebou, lebo sa v tom obchodiku clovek zabudne na dlhu dobu? :-)))

    Zverejnenie komentára